PVC en Laminaat

Glim Houten Vloeren heeft naast houten vloeren uiteraard ook klik PVC vloeren en Laminaat vloeren. Wij hebben al laminaat vanaf € 15,95 m2 met een goede kwaliteit prijsverhouding. Glim Houten Vloeren levert de volgende merken:

Rigid core M5 van Meister Glim houten VloerenRigid core M5 van Meister

Rigid core klik pvc is een kwalitatief zeer goede klik pvc die niet zal misstaan in uw woning. Dit is echte duitse degelijkheid van Meister. De voordelen van klik pvc ten opzichte van plak pvc zijn de kosten en het vaak niet hoeven egaliseren van uw bestaande vloer. Immers met een plak pvc moet u 9 van de 10 keer uw vloer laten egaliseren, daarnaast moet dit ook nog eens heel strak gebeuren en heeft u ook nog eens extra kosten aan de lijm die u nodig heeft. Klik pvc vloeren kunnen niet al te grote oneffenheden opvangen. De ondervloer is aan de plank geïntegreerd welke ook een stil loopgeluid afgeeft. Ook is Rigid core uitstekend zwevend op vloerverwarming te leggen en perfect voor woningen, slaapkamers en voor appartementen.

 

Isocore by elemental

Isocore by elemental Glim houten VloerenNaast Rigid core verkopen wij Isocore van Elemental by Aspecta welke ook een klik pvc vloer is. Deze variant heeft ook een ondervloer die geïntegreerd is en leent zicht ook uitstekend voor woningen, slaapkamers en appartementen. Isocore heeft net als Rigid core dezelfde voordelen ten opzichte van de plak pvc variant. Kortom snel gelegd en direct uw spullen erop zonder dat de vloer nog hoeft te drogen. U bent van harte welkom aan het Kooiplein 26a in Castricum en laat u voorlichten en bekijk ons assortiment in onze showroom. We staan u graag te woord.

                   

Hoomline laminaat

Hoomline laminaat Glim Houten VloerenHet is mogelijk om tegen een scherpe prijs een natuurlijk ogend laminaat te kopen, kent u Hoomline nog niet? Al jaren maakt Hoomline laminaat indruk met zijn fraaie, natuurlijke tekeningen in alle soorten en stijlen. Voor welke vloer u ook kiest, met een design van Hoomline bent u verzekerd van een vloer die prachtig oogt in elke ruimte. Ook in grotere ruimtes kunt u deze vloeren zonder zorgen zelf leggen of laten leggen door Glim Houten Vloeren. In tegenstelling tot veel andere laminaat merken uit het betaalbare segment zult u bij Hoomline laminaat geen vervelende herhalingen in patronen zien.

Maison laminaat

Maison laminaatMaison laminaat is een mooie betaalbare laminaat vloer. De plank is tot bijna 25 cm breed en heeft een dikte van 8 mm. de vloer zoals op de foto hiernaast getoond heet de Maison Cote d’ Azur Eiken, dit is een vloer met een natuur tint. Natuurtinten zien wij steeds vaker terugkomen in het assortiment en de vraag daarnaar word steeds groter. Als u inspiratie op wilt doen dan bent u bij Glim Houten Vloeren zeker aan het goed adres, Ons assortiment is uitgebreid en voor ieder is er wat wils. Wij heten u van harte welkom.

 

Sensa by Dersimo

Sensa by Dersimo vloerMet het laminaat van ons eigen merk Sensa by Dersimo haalt u de kwaliteit in huis die u van Dersimo gewend bent. Het laminaat kan gelegd worden op vloeren voorzien van vloerverwarming, is brandvertragend en biedt bescherming tegen zwenkwielen. Ontdek de wereld van Sensa by Dersimo laminaat met een breed scala aan decoren in de series Cosmopolitan, Naturals en Essentials. De drie verschillende collecties zijn zeer krasbestendig (AC5) en alle voorzien van 4-zijdige groeven, de serie Naturals en Essentials zijn beide zelfs Embossed In Register. De natuurlijke look van de toplaag geeft een bijzondere matte uitstraling aan elk interieur en is verkrijgbaar in verschillende dessins. Het plaatsen van een Sensa by Dersimo laminaatvloer gaat zeer eenvoudig dankzij het lijmloze Megaloc click-systeem, het snelste en meest eenvoudige installatiesysteem ter wereld.