PVC en Laminaat

Lindura vloeren van Meister met de zogeheten wood powder technologie coating, dus een echte toplaag van hout

Duurzaam, Robuust en voor alledaagse uitdagingen. Dat is de Lindura houten vloer. En precies dat maakt deze vloer dé houten vloer van de toekomst. Voor de productie van zijn oppervlakken hebben we slechts 1/8 van het hout nodig dat voor een traditionele meerlaagse parketvloer wordt gebruikt. Hoe dat gaat? Met een innovatief productieproces! De zogeheten Wood Powder-technologie zorgt ervoor dat de zuinige toplaag van echt hout extra stabiel is onder indrukken. Wood Powder is een fijne mix aan materialen van houtvezels, minerale stoffen en overige additieven. Deze wordt stevig met het houtoppervlak samengeperst – een stabiele verbinding voor een houten vloer die echt geschikt is voor het dagelijks leven!

 

Isocore pvc vloeren by elemental 

Isocore by elemental Glim houten VloerenNaast Rigid core verkopen wij Isocore van Elemental by Aspecta welke ook een klik pvc vloer is. Deze variant heeft ook een ondervloer die geïntegreerd is en leent zicht ook uitstekend voor woningen, slaapkamers en appartementen. Isocore heeft net als Rigid core dezelfde voordelen ten opzichte van de plak pvc variant. Kortom snel gelegd en direct uw spullen erop zonder dat de vloer nog hoeft te drogen. U bent van harte welkom aan het Kooiplein 26a in Castricum en laat u voorlichten en bekijk ons assortiment in onze showroom. We staan u graag te woord.

                   

Hoomline laminaat vloeren

Het is mogelijk om een natuurlijk ogend laminaat te kopen, kent u Hoomline nog niet? Al jaren maakt Hoomline laminaat indruk met zijn fraaie, natuurlijke tekeningen in alle soorten en stijlen. Voor welke vloer u ook kiest, met een design van Hoomline bent u verzekerd van een vloer die prachtig oogt in elke ruimte. Ook in grotere ruimtes kunt u deze vloeren zonder zorgen zelf leggen of laten leggen door Glim Houten Vloeren. In tegenstelling tot veel andere laminaat merken uit het betaalbare segment zult u bij Hoomline laminaat geen vervelende herhalingen in patronen zien.

Bodiax Hydro-Core pvc Design vloeren

 

Met de Bodiax Hydro-core heeft u een schitterende vloer die zwevend gelegd wordt (Unilin Clic uitvoering).De Hydro-core collectie wordt op een speciale Hydro-core plaat geproduceerd waardoor uw vloer 100% waterproof is.                        De Hydro-core collectie wordt speciaal geproduceerd met een register embossing, dit betekent dat deze vloer niet alleen een voelbare houtstructuur heeft, maar dat deze structuur ook exact de structuur van de vloer volgt (een noest is dan zelfs voelbaar).

Sensa by Dersimo

Sensa by Dersimo vloerMet het laminaat van ons eigen merk Sensa by Dersimo haalt u de kwaliteit in huis die u van Dersimo gewend bent. Het laminaat kan gelegd worden op vloeren voorzien van vloerverwarming, is brandvertragend en biedt bescherming tegen zwenkwielen. Ontdek de wereld van Sensa by Dersimo laminaat met een breed scala aan decoren in de series Cosmopolitan, Naturals en Essentials. De drie verschillende collecties zijn zeer krasbestendig (AC5) en alle voorzien van 4-zijdige groeven, de serie Naturals en Essentials zijn beide zelfs Embossed In Register. De natuurlijke look van de toplaag geeft een bijzondere matte uitstraling aan elk interieur en is verkrijgbaar in verschillende dessins. Het plaatsen van een Sensa by Dersimo laminaatvloer gaat zeer eenvoudig dankzij het lijmloze Megaloc click-systeem, het snelste en meest eenvoudige installatiesysteem ter wereld.