New Classics `collectie Amerikaans noten visgraat

Verkrijgbaar bij Glim Houten Vloeren Castricum New Classics collectie Amerikaans noten visgraat Deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger, met pure materialen en rijke kleuren. De klassieke parketvloeren kenmerken zich door warme, diepe kleuren, die het interieur een chique, elegante uitstraling geven, en stijlvolle patronen die een groots effect sorteren, zoals het prachtige, klassieke visgraatmotief. De vloeren van Glim Houten Vloeren tillen elke ruimte naar een hoger niveau. De new Classics collectie past uitstekend bij een klassiek interieur, dat direct een rijke beleving afdwingt. De klassieke stijl staat voor diepe en intense kleuren, glimmende metalen en royale meubels.

New Classics collectie Amerikaans noten visgraat
Deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger, met pure materialen en rijke kleuren. De klassieke parketvloeren kenmerken zich door warme, diepe kleuren, die het interieur een chique, elegante uitstraling geven, en stijlvolle patronen die een groots effect sorteren, zoals het prachtige, klassieke visgraatmotief. De vloeren van Glim Houten Vloeren tillen elke ruimte naar een hoger niveau.
De new Classics collectie past uitstekend bij een klassiek interieur, dat direct een rijke beleving afdwingt. De klassieke stijl staat voor diepe en intense kleuren, glimmende metalen en royale meubels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*